Information

Mærker

Nyheder

Tilbud

Mærker Der er 18 producenter

Viser 1 - 18 af 18
 • Black Colour

  køb black colour online hos frokenanna.dk
  Black Colour er et stærkt, dansk brand, der skaber lækre accessories med et råt, unikt og feminint strejf. Hos Frøken Anna er vi slet ikke i tvivl om, at Black Colour sætter en stor ære i at skabe eksklusive og unikke designs, der altid er kombineret med god kvalitet og overkommelige priser.

 • BTF

 • Bæltekompagniet

  Bæltekompagniet laver fede bælter og kjoler i forskellige modeller. Plissékjolen er one size og passer alle.

 • Copenhagen Shoes

  køb copenhagen shoes online hos frokenanna.dk
  Copenhagen Shoes er et nyt, dansk brand, der er kendt for at skabe lækre sko med et moderne, unikt og skandinavisk strejf. Virksomheden sætter en kæmpe ære i at kreere eksklusive og farverige kollektioner, hvor den høje kvalitet, de gode pasformer og de overkommelige priser altid er i fokus.

 • Cream

  køb cream online hos frokenanna.dk
  Cream er et unikt, dansk brand, der er kendt for at skabe lækkert tøj, i klassisk bohemestil, med et skandinavisk strejf. Det unikke signaturlook appellerer til en bred aldersgruppe af modebevidste kvinder, der ikke går på kompromis med kvalitet, design og detaljer.

 • Dyrberg/Kern

  køb dyrberg/kern online hos frokenanna.dk
  Dyrberg/Kern er et specielt, dansk brand, der er kendt for at skabe smukke, håndlavede smykker til moderne og selvsikre kvinder. Der hersker ingen tvivl om, at Dyrberg/Kern sætter en stor ære i, at hver kollektion skal friste og fascinere kunderne med smukke, ikoniske klassikere.

 • Educe

  køb educe online hos frokenanna.dk
  Educe er et lækkert, skandinavisk brand, der er kendt for at skabe moderigtigt tøj, til stilbevidste kvinder, under konceptet: “Less is more”. Virksomheden sætter en stor ære i at kreere unikt tøj af tårnhøj kvalitet og i den skønneste pasform, hvilket kommer til udtryk igennem de smukke kollektioner.

 • Freequent

  køb freequent online hos frokenanna.dk
  Freequent er et lækkert, dansk brand, der siden 2006 har været kendt for at skabe moderigtigt tøj til kvinder i alle aldre. Kollektionerne rummer et stort udvalg af lækre produkter med feminine og rå detaljer – herunder både bluser, t-shirts, skjorter, kjoler og bukser.

 • Have A Look

  køb have a look online hos frokenanna.dk
  Have A Look er et helt unikt, skandinavisk brand, der er kendt for at designe smarte læsebriller og solbriller til modebevidste kvinder. Virksomheden sætter en kæmpe ære i at skabe briller, der sætter prikken over i’et, hvilket bestemt kommer til udtryk igennem det lækre farvevalg og de unikke former.

 • Ilse Jacobsen

  køb ilse jacobsen online hos frokenanna.dk
  Ilse Jacobsen er et stærkt brand, der er kendt for at designe elegant modetøj til kvinder, i klassisk stil, med et moderigtigt tvist. De unikke kollektioner, fra Ilse Jacobsen Hornbæk, spænder bredt, og du finder derfor alt fra bluser til sandaler og, ikke mindst, de ikoniske regnjakker og gummistøvler.

 • Liberté Essentiel

  køb liberté online hos frokenanna.dk
  Liberté Essentiel er et nyt, dansk brand, der designer unikt lingerie og modetøj, i lækker kvalitet, til overkommelige priser. Virksomheden sætter en kæmpe ære i at designe luksuriøse produkter, med feminine blonder og klassiske snit, hvilket bestemt kommer til udtryk igennem de smukke kollektioner.

 • One Two Luxzuz

  køb one two luxzuz online hos frokenanna.dk
  One Two Luxzuz er et uundværligt, dansk brand, der er kendt for at skabe luksuriøst modetøj, i tårnhøj kvalitet, til knivskarpe priser, hvor alle kvinder kan være med. Virksomheden sætter en stor ære i at designe helt unikke kollektioner, med et nordisk strejf, der står benene væk under alle.

 • Peppercorn (PEP)

  køb peppercorn online hos frokenanna.dk
  Peppercorn (PEP) er et skønt, dansk brand, der er kendt for at skabe klassisk tøj, i eksklusiv kvalitet, til modebevidste kvinder. Kollektionerne, fra Peppercorn (PEP), rummer et bredt udvalg af smukke, klassiske varer – herunder både skjorter, bluser, t-shirts, bukser, shorts og kjoler.

 • Pulz Jeans

  køb pulz jeans online hos frokenanna.dk
  Pulz Jeans er et eksklusivt, dansk brand, der er kendt for at skabe jeans og deniminspireret modetøj, i tidsløst design, med et feminint og råt strejf. Anja Drest Nielsen, der er Pulz’ chefdesigner, sætter en stor ære i at skabe unikke produkter, med fokus på design, pasform og kvalitet.

 • Sisters Point

  køb sisters point hos frokenanna.dk
  Sisters Point er et århusiansk brand, der siden 1994 har designet alt, hvad hjertet kan begære, til både den klassiske, den feminine og den sporty pige. Allan Freivald, der er virksomhedens grundlægger, sætter en ære i at fange de internationale tendenser og gøre dem til lækkert streetwear.

 • Vero Moda

  køb vero moda online hos frokenanna.dk
  Vero Moda er et lækkert, dansk brand, der siden 1987 har designet alt, hvad hjertet kan begære, indenfor tøjbranchen til den stilfulde, unge kvinde. Troels Holch Povlsen, der er virksomhedens grundlægger, sætter en stor ære i at fange de nyeste tendenser og gøre dem til unikke must-haves, hvor både kvalitet og pasform er i højsæde.

Viser 1 - 18 af 18