Information

Nyheder

Tilbud

Accessories

Hvis du er på udkig efter det perfekte sted at købe accessories, til kvinder, online, så er du netop landet på den helt rigtige webshop. Hos Frøken Anna anser vi nemlig accessories som værende en vigtig detalje, der sætter prikken over i’et og løfter helheden for dit look, og vi fører derfor et bredt udvalg af tilbehør, til modebevidste kvinder,...

Hvis du er på udkig efter det perfekte sted at købe accessories, til kvinder, online, så er du netop landet på den helt rigtige webshop. Hos Frøken Anna anser vi nemlig accessories som værende en vigtig detalje, der sætter prikken over i’et og løfter helheden for dit look, og vi fører derfor et bredt udvalg af tilbehør, til modebevidste kvinder, der ikke er bange for at skille sig ud fra mængden. På vores webshop finder du altid de nyeste trends indenfor accessories, fra en bred vifte af populære brands, og vores udvalg rummer derfor både smykker, tasker, strømper og tørklæder. Hvis du har brug for råd og vejledning til dit næste køb af tilbehør, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon, mail eller i vores fysiske butik, der ligger i Esbjerg (Broen Shopping). Accessories – noget som enhver moderigtig kvinde elsker.

Mere

Accessories 9 varer

Underkategorier

  • Smykker

    Hvis du leder efter det perfekte sted at købe eksklusive smykker, til kvinder, online, så er du netop kommet ind på den helt rette webshop. Hos Frøken Anna er nemlig overbeviste om, at smykker er en ganske unik accessory, der virkelig kan få din personlige stil frem, og du finder derfor et stort udvalg af bl.a. halskæder, øreringe, læsebriller og fingerringe i vores sortiment. Vores brede udvalg af smykker, fra brands som Dyrberg/Kern, Look At Me og Black Colour, sikrer dig, at du altid er opdateret med de nyeste tendenser i modeverdenen – smykkemoden ændrer sig nemlig i takt med tøjmoden. Hvis du har brug for råd og vejledning til dit næste køb af smykker, til både hverdag og fest, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon, mail eller i vores fysiske butik, der ligger i Esbjerg (Broen Shopping).

  • Strømper

    Hvis du leder efter de helt rigtige strømper, der matcher både årstid og anledning, så er du uden tvivl havnet på den helt rigtige webshop. Hos Frøken Anna er vi nemlig overbeviste om, at sokker er et absolut must-have i enhver kvindes garderobe, og du finder derfor et stort udvalg af strømper, strømpebukser, knæstrømper og leggings i vores sortiment. Vores brede udvalg af smarte, moderigtige sokker sikrer dig, at dine fødder altid er praktisk og smukt klædt på til enhver anledning – både til hverdag og fest. Hvis du har brug for råd og vejledning til dit næste køb af de helt perfekte strømper, hvad enten de skal bruges til bukser eller kjoler, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon, mail eller i vores fysiske butik, der ligger i Esbjerg (Broen Shopping).

  • Læsebriller
Viser 1 - 9 af 9
Viser 1 - 9 af 9