Information

Nyheder

Tilbud

Tøj

Hvis du leder efter det helt perfekte sted at shoppe modetøj online, så er du landet på den rette webshop. Frøken Anna har nemlig et stort udvalg af tøj til modebevidste kvinder, i alle aldre, der ikke vil gå på kompromis med hverken design, kvalitet eller komfort. På vores webshop finder du altid de nyeste kollektioner fra et bredt udvalg af ke...

Hvis du leder efter det helt perfekte sted at shoppe modetøj online, så er du landet på den rette webshop. Frøken Anna har nemlig et stort udvalg af tøj til modebevidste kvinder, i alle aldre, der ikke vil gå på kompromis med hverken design, kvalitet eller komfort. På vores webshop finder du altid de nyeste kollektioner fra et bredt udvalg af kendte brands – herunder kan bl.a. nævnes Cream, Educe, Ilse Jacobsen, Liberté Essentiel, Pulz Jeans og Peppercorn (PEP). Under denne kategori finder du også en lang række af eksklusive produkter til kvinder – såsom bukser, cardiganer, kjoler, blazere, nederdele, bluser og overtøj. Hvis du har brug for råd og vejledning, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon, mail eller i vores fysiske butik, der ligger i Esbjerg (Broen Shopping).

Mere

Tøj 2 varer

Underkategorier

 • Bukser

  Hvis du er på udkig efter nye, foretrukne bukser, så er du landet på den helt rigtige kategori. Hos Frøken Anna er vi nemlig vilde med bukser til kvinder, og vi tilbyder derfor et stort udvalg af forskellige modeller til kvinder, i alle aldre, der gerne vil understrege ben og talje. På vores webshop finder du altid de nyeste kollektioner fra stærke, danske brands – herunder kan bl.a. nævnes Cream, Liberté Essentiel, Pulz Jeans og Peppercorn (PEP). I vores kategori af moderigtige bukser, har du mulighed for at skabe dit eget, unikke look, til både hverdag og fest, der signalerer præcis hvad du ønsker. Hvis du har brug for råd og vejledning til dit næste køb af bukser, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon, mail eller i vores fysiske butik, der ligger i Esbjerg (Broen Shopping).

 • Kjoler

  Hvis du leder efter den perfekte kjole, til enhver anledning, så er du netop landet på den helt rigtige side. Hos Frøken Anna anser vi nemlig kjolen som værende et ikon, og vi tilbyder derfor et stort udvalg af forskellige kjoler, med både mønster, print og klassiske snit, til enhver smag og anledning. På vores webshop finder du altid de nyeste produkter og kollektioner fra populære brands – herunder kan bl.a. nævnes Ilse Jacobsen, Cream, Educe, One Two Luxzuz og Liberté Essentiel. Hvis du har brug for råd og vejledning til dit næste køb af den helt perfekte kjole, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon, mail eller i vores fysiske butik, der ligger i Esbjerg (Broen Shopping).

 • Nederdele

  Hvis du er på udkig efter en smart, moderigtig nederdel, der både kan give dig et feminint og råt look, så er du netop landet på den helt rigtige webshop. Hos Frøken Anna har vi nemlig et bredt udvalg af nederdele, med både print, mønstre og unikke detaljer, der er inspireret af de hotteste trends i modeverdenen. På vores webshop finder du altid de lækreste kollektioner fra de største, danske brands – herunder kan bl.a. nævnes Cream og Liberté Essentiel. Hvis du har brug for råd og vejledning til dit næste køb af den helt perfekte nederdel, til en hvilken som helst anledning, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon, mail eller i vores fysiske butik, der ligger i Esbjerg (Broen Shopping).

 • Bluser

  Hvis du gerne vil pifte din garderobe op med flotte, moderigtige overdele, der kan give dig både klassiske, feminine og rå udtryk, så er du netop landet på det helt rette sted. Hos Frøken Anna har vi nemlig et stort udvalg af bluser og tunikaer, i mange forskellige stilarter, der er inspireret af de nyeste tendenser indenfor modeverdenen. I vores brede sortiment af overdele, finder du altid de lækreste kollektioner og de fineste produkter fra populære brands som Educe, Liberté Essentiel, Pulz Jeans og Peppercorn (PEP) – og hvis du har brug for råd og vejledning til dit næste køb af moderigtige og komfortable bluser, til både hverdag og fest, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon, mail eller i vores fysiske butik, der ligger i Esbjerg (Broen Shopping).

 • Overtøj

  Hvis du er på udkig efter et stykke overtøj, der for alvor giver den perfekte fremtoning og udtrykker din egen personlige stil, så er du netop landet på den helt rigtige webshop. Hos Frøken Anna er vi nemlig vilde med de uanede stylingmuligheder, som et stykke overtøj giver til din garderobe, og du finder derfor et stort udvalg af bl.a. regnjakker, dunjakker, blazere og bikerjakker i vores sortiment. Vores udvalg af jakker, fra brands som Ilse Jacobsen, Cream og Peppercorn (PEP), sikrer dig, at du altid er vejrbeskyttet og går moderigtigt klædt i alle årets sæsoner. Hvis du har brug for råd og vejledning til dit næste køb af den helt perfekte jakke, til al slags vejr, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon, mail eller i vores fysiske butik, der ligger i Esbjerg (Broen Shopping).

 • Cardigans

  Hvis du leder efter en lækker cardigan, der kan fremhæve din egen, personlige stil, så er du netop landet på det rette sted. Hos Frøken Anna anser vi nemlig cardiganen som værende et must-have i enhver kvindes garderobe, og du finder derfor et stort udvalg af lækre cardigans, med smukke farver og feminine detaljer, fra en stribe populære, danske brands, i vores sortiment. Det danske vejr, både sommer og vinter, kræver ofte lidt ekstra tøj i tasken, og derfor er cardiganen, i korte og lange modeller, en beklædningsdel som altid vil være en klar favorit hos de fleste kvinder – og vi kunne ikke være mere enige. Hvis du har brug for råd og vejledning til dit næste køb af den helt rigtige cardigan, til både hverdag og fest, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon, mail eller i vores fysiske butik, der ligger i Esbjerg (Broen Shopping).

 • Blazere og...

  Hvis du leder efter en ny, lækker blazer, der for alvor kan pifte dit hverdagslook op, så er du uden tvivl landet på den helt rette webshop. Hos Frøken Anna er vi nemlig dybt forelskede i de mange stilfulde muligheder, som blazeren kan give dit look, og du finder derfor et stort udvalg af blazere og indendørsjakker, fra brands som Cream, Peppercorn (PEP), Pulz Jeans og One Two Luxzuz, i vores sortiment. Vores udvalg af blazere sikrer dig, at du altid kan finde en ny favorit til ethvert formål og til din personlighed – uanset om du er til smukke print eller klassiske farver. Hvis du har brug for råd og vejledning til dit næste køb af den helt rette blazer eller indendørsjakke, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon, mail eller i vores fysiske butik, der ligger i Esbjerg (Broen Shopping).

 • Strik

  Hvis du er på udkig efter lidt varmere tøj til garderoben, i form af strik og sweatere, så er du uden tvivl landet på den helt rigtige webshop. Hos Frøken Anna fører vi nemlig et bredt udvalg af striktrøjer, med bl.a. print, striber og lækre detaljer, der er inspireret af de varmeste tendenser i modeverdenen. I vores brede sortiment af strik og sweatere, finder du altid de fineste kollektioner og de lækreste produkter fra de bedste, danske brands. Hvis du har brug for råd og vejledning til dit næste køb af moderigtige og komfortable striktrøjer, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon, mail eller i vores fysiske butik, der ligger i Esbjerg (Broen Shopping).

 • Shorts

  Hvis du leder efter et par lækre shorts, finder du masser af shorts til garderoben her, både shorts du kan have på i byen men også eks denim shorts til hverdag. Hos Frøken Anna fører vi nemlig et bredt udvalg af shorts, med super god pasform, højtaljede, lavtaljede, løse, stramme, masser af stretch og lækre detaljer, der er inspireret af de varmeste tendenser i modeverdenen. I vores brede sortiment af shorts, finder du altid de fineste kollektioner og de lækreste produkter fra de bedste, danske brands. Hvis du har brug for råd og vejledning til dit næste køb af moderigtige og komfortable shorts, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon, mail eller i vores fysiske butik, der ligger i Esbjerg (Broen Shopping).

 • Buksedragt/ jumpsuit

  En jumpsuit/ buksedragt kan være et rigtig godt alternativ til dig som ikke er kjolepige. Med en buksedragt har du det måske bedre fordi du stadig har bukser på, men stadig er lidt med "dressed up" end du er til hverdag. En buksedragt i et lækkert blødt materiale kan også være den skønneste hjemmedragt. Nogle buksedragter er med knapper foran, som gør det nemt at få den af, hvor andre med åbning bagpå kan en smule mere besværlige. På enkelte buksedragter sidder overdelen også kun fast i et lille stykke, så den er nem at få af.

  Kig her på shoppen og se udvalget eller kom forbi butikken i Broen shopping i Esbjerg

 • T-shirts

  Leder du efter en t-shirt med lidt sjovt print eller et statement, finder du et bredt udvalg af t-shirts hos Frøken Anna. Vores basic t-shirts "AVA" fra Vero moda er af super god og blød kvalitet og holder pasformen. Prisen er kun 180 kr for 2 stk. Farverne er mange og du finder t-shirts som kan passe til ethvert outfit. T-shirts er et must have i enhver garderobe og bruges til både hverdag og fest. Frøken Anna ligger i Broen shopping i Esbjerg og yder en personlig og behagelig service til alle kunder. Du kan også købes t-shirts her på webshoppen www.frokenanna.dk

 • Toppe

  Basic toppe kan man aldrig få for mange af og hos Frøken Anna har vi forskellige toppe fra vores danske leverandører. Toppe bruger vi under andre bluser og skjorter, men nogle gange er det også super fint at sætte en simpel basictop til et par jeans eller en underdel med masser print, dermed får man et lidt mere plain look.

  Vi har mange forskellige farver, så du kan altid finde en farve der matcher dit outfit. Frøken Anna ligger i Broen shopping -esbjerg og prioriterer højt at yde den bedste og mest behagelige service.Du kan også se her på webshoppen og bestille dine favoritter her hvis ikke du har mulighed for at komme forbi butikken. Du kan også altid ringe til os på 42774774 for vejledning og spørgsmål. 

 • Leggings

  Leggings er uundværlige, de kan bruges i så mange kombinationer. Brug dem under kjoler hvis vejret ikke tillader bare ben. En tunika kræver et par lækre leggings, da den tit er for kort til strømpebukser. Leggings kan også bruges til en simpel t-shirt eller en fed strik, hvis man skal være afslappende en søndag f.eks. Finder du et par leggings med baglommer kan du også bruge dem som almindelige bukser. Hos Frøken Anna kan vi altid tilbyde et par leggings til enhver anledning. Kig forbi butikken i Broen shopping i Esbjerg Centrum eller kig her på vores hjemmeside og bestil lige hvad du ønsker dig. Du får fri fragt ved køb over 299 kr. Har du spørgsmål  er du meget velkommen til at ringe på 42774774.

 • Jeans

  Jeans fåes i alle afskygninger og det kan være en stor udfordring og nærmest uoverskueligt at finde et par der kan passe til ens figur. Men der er altid et par, der passer, man er bare nødt til at prøve en masse forskellige. Er man bred om hoften og har en (Smal) talje, skal man gå efter "Curve" modellen fra Pulz jeans. Den er rummelig omkring hofterne og i lårene og går ind i taljen. Dermed har du endelig fundet et par bukser, som ikke "gaber" i ryggen, men slutter rigtig til. Har du slanke ben og fylder lidt omkring maven, kunne den helt rigtig model for dig, være model "Carmen" fra Pulz jeans. Den er højtaljet, smal i benene og er lidt mere rummelig omkring maven. Model "Carmen", kalder vi "mavebuksen", den er super god og får fremhævet de slanke ben. Har du stadig ikke vænnet dig til at gå i cowboybukser med skinny legs (smalle ben), kunne model "Tenna" fra Pulz jeans være den perfekte buks til dig. Den går lige op og ned og sidder fantastisk. Den er højtaljet og er rummelig i benene uden at de er for brede. Det bedste du kan gøre er at spørge efter hjælp når du går ind i en butik eller kontakter kundeservice i den webshop du sidder og kigger på. Dette er for at du ikke hopper i alle de forkerte modeller, som måske er helt modsatte af, hvad der passer til din figur. Os i butikkerne vil så gerne hjælpe og vejlede dig, så du får en god oplevelse. Kundeservice 42774774 eller frokenanna@live.dk

Viser 1 - 2 af 2
 • Vis her
  299,95 kr På lager

  Shorts fra Freequent. Denne shorts en "pæn" shorts, som er super hvis man skal i byen. Glat stof, så du også kan bruge dem under en kjole. 50% cotton 47% nylon 3% elastane

  Størrelse: XS | S | M | L | XL


  299,95 kr
  På lager
 • Vis her
  299,95 kr På lager

  Sort nederdel med flæse. Kan bruges til fest med en flot overdel, men også til hverdag med en grov strik. 95% polyester- 5% elastan

  Størrelse: S


  299,95 kr
  På lager
Viser 1 - 2 af 2